Pohod na Sedmera jezera (9. in 10. juli...

Spoštovane članice in člani!

 

Vabimo vas na pohod na Sedmera jezera med 9. in 10. julijem. Pridružili bi se pohodnikom, ki jih vodi gospod Ludvik Stopar (iz mavčarne) in njegovim pomočnikom. To leto naj bi imel trideseti pohod. Sam je povedal, da se vas je nekaj prijavilo že lani in ga lahko pokličete po telefonu med 20-22 ure zvečer. Vse podrobnosti vam bo razložil sam. Veseli se ponovnega srečanja z nami, lani je žal odpadlo in verjamemo na najboljše letos. Če bodo omejitve glede korone se bomo držali števila pohodnikov kakor bo naročeno s strani države in naredili več skupin.

Z avtobusom se pripeljemo do Stare Fužine, nato gremo do Planine pri Jezeru, Dedno polje in prespimo na Sedmerih jezerih. Drugi dan vzpon na Tičerico spust čez Štabce na Ovčerijo, Viševnik, planina pri jezeru od tam po isti poti na Planina Blato do prevoza domov, nazaj grede se ustavimo na  Brezju.

Za člane DMSBZT Celje je prevoz z avtobusom, ki znaša 25eur, brezplačen, za nečlane pa je prevoz potrebno poravnati na avtobusu. Pohod bo počasen in primeren tudi za tiste, ki imate malo kondicije, hodili bomo počasi. Ogledali si bomo tudi spotoma cvetoč rododendrom in ostale rože.

Odhod bo 9.7.2022.

 

Vljudno vabljeni!

 

Predsednica DMSBZT Celje,

Tomislava Kordiš,

Celje 10.02.2022